Portofoliu

Complexul Energetic Turceni


Livrarea de ventilatoare pentru Proiectul FGD de la Termocentrala Turceni . Aceasta a fost realizata in anul 2010, impreuna cu…

C.E. Craiova


Modernizarea a patru ventilatoare pe gaz la Termocentrala Isalnita. Aceasta a fost realizata in anul 2008-2009, impreuna cu partenerii nostrii Via Ocel Serbia si Metalica Group SA.

ICECON


Consultanta privin panourile din poliuretan fabricate de catre Brucha Austria.

C.E. Turceni


Modernizarea a doua pompe de recirculare la Complexul Energetic Turceni. Aceasta a fost realizata in anul 2006, impreuna cu partenerii nostrii Sterling Germany si Aversa Bucuresti.

C.E. Craiova


Modernizarea a doua pompe de recirculare la Termocentrala S.E. Isalnita. Aceasta a fost realizata in anul 2005, impreuna cu partenerii nostrii Sterling Germany si Aversa Bucuresti.

S.E. Deva


Modernizarea a opt pompe de recirculare la Termocentrala S.E. Deva. Aceasta a fost realizata in anul 2004, impreuna cu partenerii nostrii Sterling Germany si Aversa Bucuresti.

Termocentrala CET Bucuresti Vest


Modernizarea a doua pome de recirculare la CET Bucuresti Vest. Aceasta a fost realizata in anul 2002, impreuna cu partenerii nostrii Sterling Germany si Aversa Bucuresti.

Termocentrala Isalnita


Modernizarea ESP la unitatea nr. 7 CET Isalnita. Aceasta a fost realizata in anul 2002, impreuna cu partenerii nostrii FLS Milij Denmark si Energomontaj Bucuresti.

Termoelectrica Brazi


Modernizarea unitatii nr. 5 CET Brazi. Aceasta a fost realizata in anul 2001, impreuna cu partenerii nostrii FLS Milij Denmark si Energomontaj Bucuresti.

Termocentrala Isalnita


Modernizarea a patru ventilatoare pe gaz la boilerul numarul 7 Cet Isalnita. Aceasta a fost realizata in anul 2000, impreuna cu partenerii nostrii TLT Germany si Ventilatorul Bucuresti.