Despre noi

Misiunea noastra

Vivera Impex SRL

Misiunea noastra este obtinerea beneficiului dublu, Vivera Impex SRL ofera un pachet ce include multe servicii incluzand si consultanta management, solutii de marketing, initiere si punerea in functiune a proiectelor, contacte si de a identifica partenerii potentiali / beneficiarii si deciziile in promovarea proiectelor si de aprobare.

Obiective

Obiectivul nostru principal este bazat pe initierea unui parteneriat intre companiile locale si companiile recunoscute pe plan international, cu un standard inalt de tehnologie si o vasta experienta in lume. Aceasta cooperare are ca rezultat nu numai un produs final cu un grad foarte ridicat de tehnica si tehnologie (grad ridicat de eficienta, sporirea disponibilitatii, etc.) la un pret competitiv si de o inalta calitate, in conformitate cu standardele europene, dar, de asemenea, crearea unei situatii de castig, companiile straine beneficiaza de succesul unei introduceri a unei noi piete si beneficiul pe piata interna dintr-un transfer de tehnologie de la partenerul strain.

Scurt Istoric

Mai multe despre noi

Vivera impex Srl este o companie ai caror actionari sunt cetateni ai Germaniei si Romaniei. Compania noastra reprezinta, pe piata romaneasca, companiile straine, care sunt recunoscute international datorita performantei realizate si, de asemenea, ca urmare a referintelor facute de-a lungul anilor.

Vivera Impex Ltd este pe piata din 1994. Mai tarziu, am deschis filiale in Bucuresti, Arad, Saarbrucken, Viena. Activitatea noastra principala este stabilirea si facilitarea de afaceri, consultanta de management, marketing, importul de echipamente, etc.

Membru fondator SUNE din anul 2009